Mig 400 ataca piata antiinflamatoarelor si antireumaticelor

Recent, pe piata din Romania a aparut un nou antiinflamator si antereumatic, cu un nume destul de controversat si amuzant in acelasi timp. Mig 400 trimite orice consumator cu gandul la celebrele avioane si parca sugereaza ca medicamentul lupta cu durerile asemenea avionului de lupta. Se creeaza astfel un nivel de asteptare ridicat al consumatorilor fata de efectele acestui nou produs care, prin componenta si modul sau de administrare, constituie alternative pentru Nurofen, Ibuprofen, Modafen si alte produse asemanatoare din gama OTC. Am tot cautat informatii privind ratiunea care a motivat alegerea acestui nume de produs, insa cautarile nu s-au soldat cu vreun rezultat concret. De ce MIG? extensia „400” poate fi explicata prin concetratia de ibuprofen care intra in componenta medicamentului. Ma gandesc totusi ca denumirea permite extensii de brand. Daca Nurofen include in portofoliu Nurofen, Nurofen Capsule Moi, Nurofen Plus, Nurofen Forte, Nurofen Raceala si Gripa, Mig va putea sa jongleze cu cifrele sau cu o serie de adjective la lansarea de noi produse din portofoliu. Dupa Mig 400 ma astept sa apara Mig Accelarate (cu o concentratie mai mare de ibuprofen, care promite sa ne scape de durere mult mai repede, sau care sa fie destinat durerilor acute). Un nume amuzant, care cred ca va prinde bine pe piata. Cel mai funny cred ca ar fi un nou Mig destinat utilizarii de catre copiii cu varsta sub 6 ani, un Mig mic dar la fel de eficient.:))))
In fine, Mig-ul este produs, nu intamplator, de o companie nemteasca, BERLIN-CHEMIE AG (MENARINI GROUP) – GERMANIA.

sursa imaginilor: http://www.aerospaceweb.org/aircraft/fighter/mig29/mig29_12.jpg

Reclame

2 răspunsuri to “Mig 400 ataca piata antiinflamatoarelor si antireumaticelor”

  1. Ady Says:

    Care crezi ca e mai bun impotriva durerilor de cap ? MIG 400 sau Nurofen forte ? Ambele contin Ibuprofen in cantitati maxime admise fara reteta ( 400 mg) + excipienti in mica parte diferiti. Intreb pentru ca putine medicamente au efect la mine iar acum cateva zile am avut o durere de cap pe care nu a reusit sa o indeparteze FASCONALUL, iar MIG 400 a redus-o foarte putin… nurofen nu am gasit la singura farmacie deschisa noaptea.

  2. Biju Says:

    Nu au nici o importanta excipientii. Intre Nurofen si Mig nu ar trebui sa fie diferenta ca si efect. Fasconalul are alte substante active: acid acetilsalicilic, paracetamol, cafeina, codeina fosforica. Insa, sfatul meu, la asa dureri ar trebui sa vezi si cauza. In functie de varsta dureri atat de puternice de cap pot fi date de diverse afectiuni. Un control oftalmologic, cu fund de ochi inclus ar fi binevenit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: