(Din) Anima pentru pacienti

In data de 9 iunie o noua clinica privata s-a deschis in Bucuresti. Este vorba despre Anima, situata in zona Piata Victoriei, mai precis la adresa Calea Buzeşti, nr. 75-76. Clinica apartine A&D Pharma si continua comunicarea pe linia expertizei personalului specializat. Daca pentru Sensiblu vital este sfatul profesionist al farmacistilor, pentru noua clinica sloganul este: Doctori buni aproape de tine. In conditiile in care sistemul sanitar este din ce in ce mai saracit de numarul mare de tineri medici care parasesc tara pentru un salariu mai bun si pentru conditii de munca mai bune in strainatate, promisiunea unor medici buni atarna greu in pozitionarea unei clinici. Iar partea a doua a sloganului, „aproape de tine”, face din medici aliati in lupta pentru mentinerea sanatatii la cote ridicate, aliati receptivi la nevoile pacientului, dincolo de cele strict medicale, sugerand o abordare psihologica. Se merge pana la individualizare, relatia medic pacient fiind una de la suflet la suflet. Ca dovada a apropierii de pacient, clinica e prezenta si pe Facebook si pe Twitter iar site-ul ofera informatii utile pentru pacienti privind eventuale afectiuni si proceduri de tratament, dorind in acelasi timp si o educare a acestora. O educare privind sistemul sanitar, drepturile pacientului in cadrul sistemului, curajul de a se informa si de a adresa intrebari specialistului.

Anima, adica suflet, adica medicina din inima, adica relatii medic-pacient caracterizate de umanism si empatie. O pozitionare emotionala in vremuri in care e o mare nevoie de doctori buni. Ei promit ca sunt aici, si cu cunostintele de specialitate, si cu sufletul. Si pentru inceput, vin cu o promotie:

În perioada 1 iunie – 31 august, în farmaciile Sensiblu din Bucureşti clienţii beneficiază de 20% reducere pentru următoarele servicii oferite la clinica Anima Victoriei:
• analize de laborator
• consultaţii de dermatologie
• endocrinologie
• gastroenterologie
• ginecologie
• medicină de familie

In plus, toţi pacienţii care vor beneficia de serviciile Anima Victoriei în perioada 1 iunie – 31 august pot participa la o tombolă ce are ca premiu un abonament de servicii medicale în valoare de 2400 de Euro, pentru întreaga familie (soţ, soţie şi copii) valabil 1 an.

Stim cu totii ca promotiile nu sunt intocmai instrument de fidelizare, menirea lor este insa sa faca produsul/serviciul cunoscut clientilor, sa determine un prim contact al acestora cu produsul/serviciul. Calitatea serviciului si profunzimea experientei pot insa conduce la experiente si interactiuni repetate cu serviciul. Si aici e taramul in care sloganul trebuie sa devina realitate pentru a face din Anima o clinica de suflet.

Programari si relatii pentru cei ce tanjesc dupa servicii de calitate si o abordare de suflet: http://www.clinica-anima.ro/

sursa imaginii: http://www.homeopatie.ro/spaw2/uploads/images/anima_sigla.jpg

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: